ZiGNL wil u helpen om uw data te ontdekken en begrijpen

Wij maken het analyseren van gegevens snel en eenvoudig, mooi en nuttig.

Onze Visie
Snelle, Simpele, Voordelige
Business Intelligence.

ZiGNL begrijpt het statement 'data is het nieuwe goud' als géén ander. In 2020 genereert de wereld 50x meer data dan in 2011 en zijn er 75x meer databronnen (IDC, 2011).

Bij ZiGNL willen we dat dit geen utopie wordt voor de kleinere en middelgrote organisaties. Iedereen heeft data en iedereen heeft behoefte aan inzicht.

Wij bij ZiGNL werken aan software om dit mogelijk te maken. Dat is waar ZiGNL in uitblinkt.

Ons doel is om de natuurlijke nieuwsgierigheid en creatieve energie bij mensen op te wekken, energie die te vaak wordt onderdrukt omdat het geen juiste kanaal om dit te activeren.

Ontstaan

Het begon allemaal met een Business Intelligence specialist die probeerde om een oplossing te vinden voor het probleem - maak data inzichtelijk voor iedereen. Dit was het fundament voor de oprichting van ZiGNL.

Elke dag zijn er miljoenen mogelijkheden door beter gebruik te maken van de gegevens. Onderwijs patronen, industriële efficiency, patiëntenzorg, overheidsuitgaven - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nog maar een half jaar geleden begonnen we met een klein team aan een grote droom. Inmiddels zijn we aan alle kanten aan het uitbreiden: meer collega's, meer trainingen, meer bezoekers en meer klanten.