Kies voor een Proof of Concept

Ontdek de kracht van uw eigen data

Wat kunt u verwachten?

Afhankelijk van het data-volume en het aantal databronnen is ons streven om binnen één a twee weken een werkende omgeving op te tuigen inclusief enkele rapportages, dashboards en KPI's gebasseerd op uw eigen productie data.
Indien gewenst kunnen wij ook een relatief eenvoudig, maar toch nog steeds vrij complex, machine learning algoritme toevoegen. Deze geeft op basis van uw data een toekomst voorspelling af. De doorlooptijd zal hierdoor wel iets verlengd worden.
We proberen de kosten van een proof of concept zo laag mogelijk te houden. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal databronnen dat gecombineerd dient te worden, voor een goeie indicatie kunt u hier een accurate prijsindicatie vinden.

Wat houd dat technisch gezien in?

Er staat geen volledig geautomiseerde productie omgeving. De data die wij geleverd krijgen zullen we handmatig in een database zetten en de rijke visualisaties zullen we daar op baseren. Het doel van onze Proof of Concept is om u versteld te doen staan van de werkelijke kracht van uw eigen data.

Wat verwachten wij van u?

Wij verwachten van u de aanlevering van enkele bestanden van uw eigen ruwe data die afkomstig zijn uit uw bronsystemen. Als bronsystemen kunt u denken aan datadumps van bijvoorbeeld CRM- ERP- of Registratie systemen of van Sensordata die afkomstig is van productie-machines. Zolang het een structurele datadump is, die op een reguliere basis gescheduled kan worden is deze bruikbaar in onze oplossing.