ZiGNL
Insights

Rapportages, Dashboards, KPI's. Op al uw devices

Een versie van de waarheid voor uw gehele organisatie

 • Voordelen
 • Mogelijkheden

ZigNL Insights is gebasseerd op het Microsofts SQL Server 2016 Platform.
Dit platform stelt ZiGNL in staat om intelligente, missie-kritische informatie te ontsluiten op een hybride-database platform dat alles in huis heeft, van In-Memory performance tot geavanceerde security tot In-Database analytics.

Complete mobiele BI

Zet data om in praktische inzichten. Lever inzichten op elk apparaat, online of offline, tegen een vijfde van de kosten van andere BI-oplossingen (business intelligence).


In-database advanced analytics

Analyseer operationele data met R Services, in real-time en schaalbaar, direct binnen de SQL Server-database — zonder de data voor analyse te hoeven verplaatsen.


Minst kwetsbare database

Versleutel data tijdens opslag en transport met de nieuwe functie Alwys Encrypted. SQL Server is al zes jaar op rij de minst kwetsbare database volgens de NIST-kwetsbaarhedendatabase.
Features


Geautomatiseerde load van uw data bronnen

ZiGNL insights zorgt dat al uw ruwe data volledig geautomatiseerd worden ingeladen en getransformeerd word naar bruikbare informatie. Dit is een typisch nachtelijk process, maar kan indien gewenst ook near-realtime opgezet worden.


Online Portal die beschikbaar is voor al uw devices

 • Het bekijken, zoeken, printen en abonneren op rapportages
 • Role-based security aanmaken die de toegang tot de items bepaalt
 • Data-driven abonnementen maken die reports sturen naar een complete mailing list
 • Het aanmaken van KPI's


Heldere en nuttige visualisaties van uw informatie

De getoonde visualizaties zijn intuitief en gemaakt met HTML5 wat ze geschikt maakt voor Tablets en SmartPhones.

 • Standaard rapportages
 • Mobile Reports
 • KPI's


Robuust

 • Ondersteunt business continuiteit mogelijkheden zoals high availability, intelligente foutdetectie en volledige of incrementele back-up/recovery.
 • Een uitgebreide set van beveiliging en authenticatie functies.


Versnel uw vermogen te beslissen

U ontsluit informatie die diep verborgen lag binnen uw software oplossingen. Nu kunt u nog sneller reageren op veranderingen op basis van correcte informatie die voor iedereen binnen uw organisatie gelijk is.


Toonaangevende techniek

Business Intelligence met baanbrekende schaalbaarheid, in-memory prestaties en hoge beschikbaarheid.


Toepassing

 • Combineer data tot inzichten: Voor een groot garage bedrijf besluiten we om historische weer data (open en dus gratis) te combineren met klantgegevens en verkoop cijfers. Hieruit blijkt dat ze gemiddeld 2,3 dagen na een erg regenachtige dag een piek zien in het aantal afspraken voor schadeherstel. Bruikbare informatie voor planning en voorraadbeheer.
 • Sturing met KPI's: U staat op en opent uw eigen report portal op uw mobieltje, deze laat meteen een aantal KPI's zien. U bemerkt dat één van de KPI's op rood staat. Hierop stuurt u alvast een berichtje naar de desbetreffende mensen om dit verder te onderzoeken. De teamleider ontvangt uw berichtje en opent de online portal op zijn Ipad, via één van de Dashboarden bemerkt hij een afwijking in een bepaald gebied. Hierop vraagt hij één van zijn teamleden om dit verder te analyseren, via één van de standaard rapportages ontdekt hij de oorzaak en rapporteert dit. U belegd een vergadering en onderneemt actie.
 • Maandagochtend de wekelijkse vergadering begint. Iedereen, ook de mensen die ingebeld zijn, openen de report portal op hun device. Vervolgens bespreekt u een aantal trend grafieken van de afgelopen week. De grafieken zijn up-to-date en iedereen kijkt naar dezelfde correcte informatie. Op basis van deze informatie worden gezamelijke, op feiten gebasseerde beslissingen genomen.

Focus op uw core business

Uw mensen verliezen geen tijd meer met het in de lucht houden van Excels en Access databases.

Neem contact op


Bedankt voor uw interesse!
We nemen zo speodig mogelijk contact met u op.
Neem ondertussen een kijkje op de website en ontdek wat ZiGNL voor u kan betekenen.