ZiGNL voor Financiële instellingen

Wat kan het voor u betekenen?

ZiGNL is toegewijd om financiële instellingen te laten accelereren in hun vermogen om te reageren op veranderingen.


Welke data?

Voor deze usecase gaan we uit dat onderstaande data beschikbaar is om ingeladen te worden in ons ZiGNL platform:

  • Facturatie gegevens
  • Aangiftes
  • Klant gegevens
  • Personeels data, zoals bijvoorbeeld ziekteverzuim
  • CRM data
  • Facebook API
Wat kan het betekenen?

Onderstaand een aantal relevante artikelen over wat BI kan betekenen voor u.

Business Intelligence Holistisch benaderen,stap voor stap implementeren.
Application of Business Intelligence In Banks
Application of Business Intelligence in the Banking Industry.

Use Case
ZiGNL Insights

MoneyMaker BV is een fictief accountancy kantoor met ongeveer 15 werknemers. Een van hun KPI's is de betalingstermijn van 30 dagen. Via ZiGNL Insights kan er eenvoudig de link gelegd worden die er is tussen KPI en bijbehorende dashboards en rapportages. Het geeft dus de mogelijkheid om de dubieuze debiteuren die niet binnen de vastgestelde termijn van 30 dagen betaald hebben in één oogopslag te bekijken, ook kan de historische trend bekeken worden, en geconcludeerd worden welke uitgezette actie (bellen, mailen of schriftelijke herinnering) het meeste effect hebben op deze KPI.

ZiGNL Analytics

MoneyMaker BV heeft een nieuwe werknemer aangenomen die veel affiniteit heeft met Social Media. Deze oppert in de teammeeting om promoties te gaan doen met Facebook. Het management is huiverig maar geeft toch een akkoord. ZiGNL kan door middel van de Facebook-API rechtstreeks data inlezen vanaf u eigen facebook pagina. Uit een analyse van MoneyMakers winstcijfers in combinatie met de Facebook data doet de niewe medewerker een voorstel met de meest effectieve vorm van promotie.

ZiGNL Vision

Alle historisch aangiftes van alle ondernemers uit de klantportfolio van MoneyMaker BV worden geanalyseerd op basis van statistische modellen formuleert ZiGNL Vision een groeiprognose voor het komende jaar afgegeven. Deze prognose wordt vrijblijvend aangeboden door MoneyMaker BV aan alle klanten. In het kader van klantenbinding en unique sellingpoint ten opzichte van de concurrentie.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op via info@ZiGNL.nl